Online Backup

Wilt u uw data veilig stellen, maar weet u niet precies hoe? Zoekt u een dagelijkse oplossing voor het backuppen van uw data, als herstelmogelijkheid indien uw laptop gestolen wordt? Wilt u de data niet zelf op tape/cd/externe harddisk zetten met het risico dat dit vergeten wordt, of dat de data op straat komt te liggen?

Kiest u dan voor het gemak van online backup van Bon-ICT.

Met deze software bepaalt u zelf hoevaak er een backup wordt gemaakt van uw data. De backup wordt gemaakt naar een van onze beveiligde servers 'in the cloud' wat wil zeggen dat de data niet in uw pand blijft liggen. Bij eventuele inbraak/brand verliest u uw data dus niet, want de backup is op een andere locatie via internet en uw speciale inlogcode altijd weer te bereiken. Bon-ICT heeft zijn servers op nederlandse bodem staan waardoor u aan de nieuwste nederlandse wetgeving voldoet. 

Dat kan met bepaalde modellen Network Attached Storage (NAS) apparaten. Een NAS oplossing die energiezuinig, betrouwbaar (valt een schijf uit neemt de andere het gelijk over) en ook nog eens betaalbaar is. Bovendien is deze oplossing ook nog eens geruisloos. Door zijn robuuste kleine kast met maar één ventilator een ideale oplossing voor een klein kantoor.

Bent u op zoek naar een totaaloplossing voor centrale en de-centrale backup? Een opslag op een NAS bij u op locatie EN een veilige backup van alle belangrijke data buiten uw pand.