Printers

OKI PrinterPLUS

Print u veel dan is het wellicht handig om een all-in-service overeenkomst af te sluiten in samenwerking met Kisprint met een OKI printer.

Wij ontzorgen het beheer van uw multifunctional. Tellerstanden en tonerniveaus worden automatisch uitgelezen. U ontvangt maandelijks een rapportage met het afdrukvolume. Het all-in servicecontract is afgestemd op de door u opgegeven hoeveelheden. Meer afdrukken worden per 6 maanden verrekend op basis van het daadwerkelijke verbruik.

Als voorbeeld hebben wij een servicecontract uitgewerkt voor een A4 Multifunctional printer: de OKI ES7470MFP.  In dit voorbeeld gaan wij uit van 20.000 afdrukken per jaar. Uitgaande van een 75/25% verdeling voor zwart-wit en kleur komt dit uit op een maandvolume van 400 kleur en 1.250 zwart-wit. 

De OKI ES7470 is een betrouwbare en snelle machine met een lange levensduur. Door het grote kleurenaanraakscherm is hij gemakkelijk te bedienen en wordt scannen eenvoudig.

Flexibel all-in servicecontract

Wanneer het afdrukvolume structureel verandert dan kan dit jaarlijks zonder extra kosten in het servicecontract worden aangepast. Zo voorkomt u dat u teveel betaalt. All-in is bij ons ook echt all-in.

Inclusief garantie, onderhoud, toners en service. U betaalt zelf alleen papier, nietjes en stroom. 

Het servicecontract biedt u de volgende voordelen: 

  • uitstekende service binnen 8 werkuren
  • flexibel servicecontract
  • geautomatiseerd tellerstanden melden en tonerlevering  

ServicePLUS

  • Wij ontzorgen het beheer van uw multifunctional. Tellerstanden en tonerniveaus worden automatisch uitgelezen.
  • U hoeft geen tellerstanden meer door te geven en toners worden automatisch verstuurd zodra dat nodig is.
  • U ontvangt maandelijks een rapportage met het afdrukvolume.